Meniu pentru mobil
Cosul dvs. 0

Termeni si conditii

Firma SC NEDAVI COM SRL, cu sediul in Strada Greierului Nr. 28, Localitatea Oradea, Judetul Bihor, cu capital social 2400 lei, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J05/4358/1994, avand Codul Unic de Inregistrare RO 6655363 si urmatorul cont bancar: RO74 RZBR 0000 0600 1129 9076 la Raiffeisen Bank Oradea,  in calitate de autor, proprietar, administrator al www.westech-solar.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.
 

Ridicarea produselor de la sediu
Ridicarea produselor se face personal de catre client de la sediul NEDAVI COM SRL din strada Greierului Nr. 28, localitatea Oradea, judetul Bihor. Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 9:00-17:00. Vizita clientului la sediu se face fara o programare prealabila. Achitarea produselor se poate face cu card, numerar sau prin transfer bancar. In cazul achitarii prin transfer bancar clientul poate ridica produsele numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Factura se poate achita si cu cardul bancar la sediul firmei noastre. Avantajele ridicarii comenzii de la sediul consta in faptul ca nu se percep taxe suplimentare de expeditie, preturile produselor fiind cele afisate pe site. Clientul are dreptul si posibilitatea sa testeze produsul inainte de a-l cumpara.
 

Garantia produselor
NEDAVI COM SRL, garanteaza integritatea produselor comandate de pe site inclusiv pe timpul transportului si pana in momentul livrarii la adresa precizata de d-voastra. Produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, garantia produselor este cuprinsa intre 1 an si 2 ani. Produsele defecte, in garantie sau post-garantie, se inlocuiesc sau se repara, dupa caz, in conformitate cu politica de service a Producatorilor si respectand legislatia in vigoare. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie si curge din momentul sesizarii vanzatorului sau al unitatii service pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si al notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator.
 

NEDAVI SOLAR TEAM